Oskarshamns kärnkraftverk - OKG (till startsidan)

OKGs hemsida i ny kostym

Publicerad
26 november 2020

Märker du någon skillnad? Vi har nu lanserat en helt ny hemsida för OKG. Innehållet är detsamma som tidigare men paketeringen och utseendet är i nyare och fräschare tappning! Nytt är dock den portal för Kärnpunkten-artiklar som nu finns på hemsidan.

Idag kunde vi till slut trycka på knappen och lansera OKGs nya hemsida, en hemsida som i mångt och mycket är OKGs ansikte utåt för bland annat allmänheten och entreprenörer. Informationen på sidorna är i stort detsamma som tidigare, men utseendet har förändrats rejält och till viss del har även en del sidor flyttats i strukturen för att förhoppningsvis öka användarvänligheten för dig som besökare.

Ny portal för Kärnpunkten

Ett nytt inslag på hemsidan är dock portalen för Kärnpunkten-artiklar. Sedan nyåret ges inte längre OKGs personaltidning Kärnpunkten ut i det magasinsformat som den gjorde tidigare. Istället har under året enskilda artiklar publicerats via hemsidan. Nu kommer dessa att samlas i en portal där artiklarna bland annat kommer att kategoriseras och samlas utifrån ämne.

Trevlig surfning!