OKG

Nytt nummer av Kärnpunkten!

Publicerad 2017-01-27 13:15

Nu finns ett nytt nummer av OKGs personaltidning Kärnpunkten utgivet! Det här numret tar bland annat upp vad kommunikativt ledarskap är, en årskrönika över 2016 och VD Johan Dashts tankar på hur OKG ska möta kommande utmaningar under 2017.

Ut med det gamla och in med det nya. 2016 har passerat förbi i en rasande fart och det är lätt att glömma det som har hänt. Årskrönikan på sidorna 4–5 får dig att minnas både mer och mindre goda stunder under 2016. Nu är det nytt år, nya möjligheter och 2017 ligger som ett vitt blankt blad framför oss. Även om vi inte vet något om framtiden, finns det ändå drömmar, mål och förhoppningar för det nya året. På sidorna 6–7 ger VD Johan Dasht sin syn på hur OKG ska möta kommande  utmaningar under 2017.

Enligt forskningen är chefen en av de viktigaste faktorerna för att skapa motivation hos medarbetarna. På sidorna 10–11 beskriver Kärnpunkten vad kommunikativt ledarskap är, vilka positiva effekter det kan ge och konkreta tips på hur du som chef kan utveckla din kommunikativa förmåga. Dessutom delar Ambjörn Pernius, driftchef på AD, med sig av sina tankar om ledarskapet i krönikan på sidan 2.

Läs det senaste numret av Kärnpunkten (pdf, öppnas i nytt fönster)

Läs tidigare nummer av Kärnpunkten

Sidan uppdaterad den 27 januari 2017