OKG

Fem unga förtjänade OKG-stipendier

Publicerad 2015-06-09 13:30

Över en trevlig lunch på restaurang Badholmen premierades under måndagen 2015 års OKG-stipendiater för sina goda studieresultat.

Stipendieutdelningen är en mångårig tradition på OKG och vill med den uppmuntra studenter som tagit examen vid Oscarsgymnasiet till fortsatta studier eller ett yrkesval med huvudsaklig inriktning mot energi- eller tekniksektorn. Nedanstående elever har fått OKG-stipendier i år med följande motiveringar:

Victor Lorentzon på har högst jämförelsetal på Energiprogrammet och är ansvarstagande och pålitig med tydliga ledaregenskaper.

Janne Chen Gräntz på Energiprogrammet har framtida ambition är att bli automationsingenjör inom tillverkningsindustrin. Han har vuxit i sin lärande process och i sin sociala kompetens under sina praktikperioder. Han är en bra kamrat som presterar goda resultat både i teoretiska och praktiska ämnen.

Emil Nilzén på Teknikprogrammet har arbetat mycket aktivt och uppvisat stort engagemang för ämnena på programmet.

Mollie Lindén på Estetiska programmet är en fantastisk sångerska och artist som har nått oerhört långt i sin musikaliska utveckling. Med ett härligt engagemang, arbetsdisciplin och stor ödmjukhet har hon varit en förebild för alla. Mollie har nått goda studieresultat och är en ambassadör för det Estetiska programmet, Oscarsgymnasiet och Oskarshamns kommun.

Marco Karlsson på Barn- och fritidsprogrammet har utvecklats kunskapsmässigt och personligt under sin gymnasietid. Han har klart förbättrat sina studieresultat under sina tre år på Barn- och fritidsprogrammet.

 

På måndagen tog 2015 års OKG-stipendiater emot sina diplom under en trevlig lunch på restaurang Badholmen i Oskarshamn. Från vänster ses Victor Lorentzon, Mollie Lindén och Janne Chen Gräntz samt Emil Nilzén och Marco Karlsson.

 Högupplöst bild till artikeln

Sidan uppdaterad den 9 juni 2015