OKG

Kärnkraftshjältar sökes!

Just nu söker OKG flera nya medarbetare. Vill du vara med och ta ansvar för klimatet? Sök någon av våra lediga tjänster och bli en kärnkraftshjälte!

Du som söker jobb hos oss har dessutom chans att bli en utav dem som kommer att ingå i ett branschgemensamt traineeprogram; Nordic Nuclear Trainee Program. Som trainee inom OKG/Uniper anställs du på en av våra lediga tjänster. Vi välkomnar sökande som kan vara såväl erfarna som nyutexaminerade, generalister likväl som specialister! Ange gärna i din ansökan om du är intresserad av att ingå i traineeprogrammet.

Lediga tjänster/traineeplatser

Säkerhetsingenjör och Organisationsutvecklare MTO

Ingenjörer och konstruktörer

Ingenjör radiofysik och strålskydd

Arbetsmiljöingenjör

Ledarutvecklare

Projektledare

Procurement Category Manager och Inköpare

Processkemist

Miljöingenjör

Nordic Nuclear Trainee Program

Vi är övertygade om att kärnkraft är en oumbärlig teknik för att hantera klimatutmaningen! Du som söker jobb hos oss på OKG har nu en unik möjlighet att bli en av dem vi utser att ingå i ett branschgemensamt traineeprogram; att bli en kärnkraftshjälte. Nordic Nuclear Trainee Program 2020 är ett samarbete mellan Fortum, TVO, Uniper och Vattenfall, #nuclearhero. Programmet erbjuder en exklusiv plattform för en fortsatt karriär i en spännande och expansiv bransch.

Läs mer om programmet på www.nuclearhero.com

Kontakt

Har du frågor kring OKGs rekryteringsbehov, kontakta HR-avdelningen via växeln: 0491-78 60 00.

Sidan uppdaterad den 21 november 2019